- Avaleht
- » Arvutikaitse
- » Pahavara/viiruste eemaldamine
- » Viirus Smart Protection 2012 Version...
Viirus Smart Protection 2012 Version 3.1 eemaldamine?!
Viirus Smart Protection 2012 Version 3.1 eemaldamine?!
Tere Spetsialistid!!
Selline küsimus-kas keegi oleks nii hea ja oskaks mulle abi anda selle viiruse eemaldamiseks, st et ka lihtinimesele oleks arusaadav kuidas seda teha !!! Googeldades midagi leidsin ,aga eesti keelne Googel transalte-ga tehtud ja minu jaoks jääb segaseks!! Ühesõnaga -kjas keegi oskab puust ja punasest selgeks teha?!
vabandused kui kuskil keegi siin seda kirjeldanud on ,ei leidnud!!
Tänud ette!!
Re: Viirus Smart Protection 2012 Version 3.1 eemaldamine?!
Tere!
Esmalt, kas sa saad seal arvutis midagi teha (faile avada, internetis käia jne)? Kui ei saa, siis kas sul on võimalus faile näiteks mälupulga peal sinna arvutisse viia?
1. Laadi alla Hitman Pro läbi selle lingi http://dl.surfright.nl/HitmanPro36.exe
2. Salvesta see fail näiteks Desktopile, või kohta, kust selle kergesti üles leiad.
3. Sulge brauser ja otsi HitmanPro36 üles. Ära seda veel ava. Esmalt, enne avamist, hoia CTRL klahvi all. Hoia seda all seni kuni programm on käivitanud ja sulle öeldakse "x processes have been terminated". Kui nii juhtub, vaata järgmist sammu
4. Laadi alla ja uuenda Malwarebytes Anti-Malware siit http://filehippo.com/download_malwareby … i_malware/
Tee sellega kiirkontroll. Enne veendu, et pahavara andmebaas on uuendatud. Rohkem MBAM kohta leiad siit.
Kui MBAM selle viiruse leiab, peaks sellest ka lahti saama. Kui ei leia, siis kirjuta siin ja leiame lahenduse 
Parimat,
Lauri
Tere Lauri!! Avada saan ,aga vaevaliselt! Nimelt nt. kui neti.ee avan ,siis enne tuleb ette mingi leht kus 2 varianti ,kus pakub selle jama parandamise programmi ja kui sinna klikata ,küsib mingid 55 USD, ei mäleta täpselt, aga kui klikkan -ei soovi, siis avab neti, ja nii igale poole kuhu tahan mina edasi sealt, nt ajalehti lugema ,taas ama jama ...ei ava üldse MSn, SKype, ja midagi kindlasti veel, korraks vilkstab leht ja siis kaob ............algasendisse. Isegi pealehti ei ava nendel. Huvitav oli see, et mingil hetkel kadus ja kõik toimis , lolli peaga tegin vist restardi ja oli tagasi........ Hetkel olen teise arvutiga sees. Huvitav kas ta laseb mul seda teha ,nagu sa kirjutasid.....ma proovin kui nüüd aru sain õigesti!! Kui ma nüüd sinust õigesti aru sain ,kas avan nakatunud arvuti ja tulen sealkaudu uuesti sisse ja siit lehelt sinu juhiste järgi tegutsen edasi??!!
Mnjah, ega mul ei olegi rohkem lisada. Lauri juba arusaajatele selgitas , mis oli ja kuidas eemaldati!!! Minu jaoks oli see ikka müstika, mis toimus!!!:-))))
Veelkord-suured tänud!
Kõik millest rääkisimie- on ikka jõus!!!
Edu Teile!!!!
- Avaleht
- » Arvutikaitse
- » Pahavara/viiruste eemaldamine
- » Viirus Smart Protection 2012 Version...
Foorumi info
- Foorumi statistika:
- Teemasid kokku:
- 423
- Küsitlusi:
- 6
- Postitusi kokku:
- 1820
- Selle nädala postid:
- 1
- Kasutajate info:
- Kasutajaid kokku:
- 257
- Uusim liige:
- MarM
- Liikmeid lehel:
- 0
- Külalisi lehel:
- 34
- Kõige aktiivsemad kasutajad:
- Marek, Lauri, tudiludi, Sdefref, avka, aldios, arts, renee1999, Maicel, arvutimees
- Hetkel lehel:
- Hetkel pole ühtegi liiget lehel
Foorumi legend:
Teema
Uus
Lukus
Teadaanne
Aktiivne
Uus/Aktiivne
Uus/Lukus
Uus teadaanne
Lukus/Aktiivne